Venčanice

VENČANICE ČAROLIJA - VENCANICE NOVI SAD - VENCANICE BEOGRAD

Dan Vašeg venčanja treba da bude savršen. Mi to znamo i zato učinićemo sve da zablistate u punoj svojoj lepoti uz venčanice Čarolija. Salon venčanica Čarolija vodi Vas kroz čarobni svet najlepših venčanica američke dizajnerske scene sa Enzoani, Madeline Gardner, Maggie Sottero i Mori Lee.

Ceremonija venčanja je puna raznovrsnih priprema, a jedna od najuzbudljivijih je svakako odabir vencanice. Složićemo se sa Vama da je najvažnije da se lepo osećate u onome što nosite, ali i Vi ćete se složiti sa nama da je često od presudne važnosti magija kojom blistate na dan svog venčanja.

Kombinacijom prefinjenog ukusa, američke modne kreativnosti, njujorškog Menhetna, svežeg Beverli Hilsa i blistavog Las Vegasa, stvorene su venčanice koje nenametljivo otkrivaju sve Vaše atribute. Materijali koji sa lakoćom nose, ističu prirodnost i gracioznost Vašeg tela, pažljivo su birani da biste se u vencanici osećali kao u svojoj koži.

Nama je potrebno da znamo šta je ono što ne želite. Eliminacijom doći ćemo do savršenog modela za Vas. A sigurno postoji. Potrebno je malo znanja, mi to imamo, malo strpljenja, koje morate da imate za sebe. Ako dođete umorne i opterećene, rasteretićemo Vas. U Čaroliji Vas čeka predivan svet oblika, boja, svarovski kristali, celokupne opreme za venčanje, nesebični i iskreni saveti onih koji znaju koliko Vama znače ovi specijalni trenuci u životu.

Princeze postoje ne samo u bajkama. Kroz Čaroliju će svaka od Vas imati priliku da bude ono o čemu sanja. Ništa ne prepuštamo slučaju – iznenađenja mogu biti dobra, ali ne kada je u pitanju svečani dan.

Atelje vencanica Čarolija u svojim skrovitim uglovima krije još ponešto. Tu su i svečane haljine za prilike kada treba da izgledate zanosno. A za one koje imaju specijane zahteve, a još nisu pronašle što odgovara zahtevima, na pravom su mestu. Usluge šivenja vršimo na našem ili donetom materijalu.

U Čaroliji, vencanice izgledaju mnogo bolje na Vama, nego u katalogu. Pogledajte naše kolekcije venčanica:

Venčanice Pronovias
Venčanice Maggie Sottero
Venčanice Manuel Mota
Venčanice San Patrick
Venčanice Enzoani
Venčanice Mori Lee

Ako želite da se informišete šta je tačno venčanica, proverite ovaj članak na Wikipediji.

Pogledajte kolekciju venčanica: