Vencanice Enzoani

vencanice-carolija-Galerija slika modnog kreatora Enzoani – najlepše američke venčanice.

Sigurni smo da ste sve vi mlade devojke već upoznate da smo jedini zastupnici Enzoani venčanica na Balkanu. Ovaj neverovatan brend, što možemo da potvrdimo na osnovu reakcija naših klijenata, će svaku devojku ostaviti bez daha. To i razlog zašto smo postali zastupnici ovih venčanica i zašto smo ove fenomenalne venčanice doveli u Srbiju.

Kang Chung Lin i Yuchiang su poznati svetski dizajneri koji su stvorili Enzoani brend. Prva kolekcija Enzoani venčanica inspirisana je Evropom i Azijom. Neverovatne haljine su bile izrađene od najkvalitetnijih lepršavih i prijatnih materijala i sa ručno ušivenim Svarovski kristalima koji su samo pojačavali elegantnost ovih venčanica.

Enzoani brend nam od 2005.god pruža izuzetno moderne i atraktivne venčanice. Iako brend postoji tek od 2005.god za jako kratko vreme dolazi u sam svetski vrh venčanih haljina i postaje apsolutni hit. Inovativne haljine, koje spajaju izgled tradicionalne venčanice i sasvim moderne haljine sada zauzimaju vodeće mesto i postale su jedne od najtraženijih venčanica kako u svetu, tako i kod nas.

A-linija haljina, čipka, Svarovki i drago kamenje mogu učiniti da se svaka devojka u ovoj venčanici oseća kao da je iz bajke.

Posetite naše salone venčanica u Beogradu, Novom Sadu i ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete neki od Enzoani modela venčanica koji će Vas oboriti s nogu.

Pogledajte kolekciju venčanica: