Venčanice Manuel Mota

vencanice-carolija-Kolekcija venčanica koju je lično potpisao Manuel Mota. Ove romantične vencanice su napravljene od najfinijih tkanina i predstavljaju deo velikog španskog i vodećeg svetskog brenda Pronovias. Kolekciju venčanica je kreirao vrhunski dizajner i jedan od najvećih kreatora u svetu venčanica.

Manuel Mota rođen je 1966 godine i radio je i stvarao za Pronovias pune 23 godine. Venčanice Manuel Mota su dizajnirane za poznate ličnosti, a dostupne su svim ženama.

Manuel Mota je bio kreativni direktor kompanije Pronovias i najistaknutija ličnost u svetu svadbene mode. On je svakoj svojoj kolekciji dao lični pečat i venčanica izdigao na nivo umetničkih dela. U Pronoviasu tvrde da ne samo što je bio kreativni direktor kompanije, već je predstavljao i kreativnu dušu ovog svestki poznatog brenda za venčanice.

Kolekcije koje nose naziv Manuel Mota odlikuje izuzetna elegancija, prefinjenost i visoki stil. Duge elegantne venčanice od satena, svile, šifona čine svaku mladu jedinstvnom. Savršena kombinacija materijala i idealno ukrojeni detalji sa razlogom izdvajaju venčanice Manuel Mota od ostalih kolekcija.

Godišnje se dizajnira i stvara na stotine novih modela venčanica ovog brenda, ali svaka je jedinstvena i izuzetna. Bilo da ste ljubitelj svedenih haljina ili venčanica bogatih detaljima sa raskošnim karnerima ili možda čipkom visokog kvaliteta, u Manuel Mota kolekcijama pronaćićete pravu venčanicu za vas.

Manuel Mota je sa razlogom nazvan dušom ove kompanije jer je kreirao i dizajnirao venčanice koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte kolekciju venčanica: