Venčanice Pronovias


vencanice-carolija-pronovias-52Pronovias venčanice

Pronovias venčanice u salonu venčanica Čarolija Beograd. Španske venčanice Pronovias spadaju u jedne od natraženijih svetskih brendova.

Poznato vam je da u salonima venčanica Čarolija možete pronaći najbolje venčanice za Vaš specijalni dan.  smo velikih svetskih brendova, kao i onog  venčanica

Kompanija  proizvodi venčanice već dugi niz godina i čini da najlepše venčanice i večernje haljine budu dostupne mladim ženama u 90 zemalja sveta. Pronovias je osnovan 1964 godine kada su na tržište izneli i svoju prvu kolekciju venčanica i pribora za neveste. 1968 godine su otvorili u Španiji i prvi prodajni objekat, a u narednih deset godina se veoma brzo razvili otvorivši još 80 prodavnica venčanica po Španiji i krenuli da se razvijaju i u ostalim delovima Evrope. Nastali su i razvili se iz porodične firme, koja je svojim radom, fenomenalnim idejama, kvalitetnim i originalnim haljinama zauzela prvo mesto na tržištu.

Danas je kompanija Pronovias napredovala i ima više od 200 prodavnica i preko 3800 prodajnih mesta u 90 različitih zemalja. Pronovias čini tim od 738 radnika, izuzetnih kreatora i stilista, kao i prodavaca koji predstavljaju najvažniju vezu između dizajnera i krajnjih kupaca. Ta veza i čini da u Pronoviasu budu uvek upoznati sa željama i potrebama korisnika, što svaku narednu kolekciju čini boljom i izuzetnijom od predhodne. Tim kreatora broji 70 vrednih i nadarnih lica koji su i odgovorni što Pronovias ima oko 650 različitih kreacija venčanica i večernjih elegantnih haljina. Ovaj stručni tim nalazi se u El Prat de Llobregat, udaljen svega nekoliko km od Barselone.

Pronovias venčanice iz Barselone imaju svoju prodajnu mrežu u Španiji, Francuskoj, Italiji, SAD-u, Velikoj Britaniji, Latinskoj Americi, Nemačkoj, Skandinaviji, Irskoj i još mnogim zemljama u Svetu. Široka baza lojalnih saradnika i klijenata u svetu čini da se ove po mnogima najlepše venčanice nalaze u najboljim svadbenim salonima u svim većim gradovima ovih zemalja.

Izuzetan kvalitet, nesporivo jedinstveni dizajn, modernih kao i tradicionalnih venčanica, u salonu venčanica Čarolija.
Salon venčanica Čarolija je ekskluzivni zastupnik za svečane haljine Pronovias.

Pogledajte kolekciju venčanica: