Venčanice Maggie Sottero

salon venčanica Čarolija
Galerija lepih američkih venčanica Maggie Sottero. Omiljene, često tražene venčanice.

Večanice Maggie Sottero je po svemu sudeći najtraženiji i najpopularniji brend koji nam nudi venčanice inovativnog dizajna i luksuznih materijala, ukrašene ručno ušivenim Svarovski kristalima. Često za ovaj brend u svetu možet čuti "Maggie magija" što samo potvrđuje njihovu kvalitetnu uslugu, besprekorne modele, vrhunski kvalitet i činjenicu da svojim modelima zadovoljavaju potrebe i želje čak i najzahtevnijih nevesta.

Maggie Sottero brend ima dugu tradiciju, osnovan je 1997 godine i od tada je na tržištu prisutan sa stalnim prikazivanjem novih, atraktivnih modela, po jako pristupačnim cenama. Ono što ga možda izdvaja od drugih brendova, jeste upravo cena, kao i venčanice koje su pokupile brojne nagrade na različitim takmičenjima venčanih haljina.

Samo neke od tih nagrada su: šest DEBI nagrada, devet DESERT ROSE nagrada, dve DIVA nagrade, tri DALLAS ROSE nagrade, zatim THE UK BRIDAL BUYERS nagrada, kao i WEDDING IDEAS BEST DRESS DESIGNER. Kvalitet i priznanja govore da ovaj brend sa pravom već decenijama osvaja salone širom sveta.

Dizajnerski studiji Maggie Sottero venčanica, nalaze se u Sidneju, Australij I Solt Lejk Sitiju. Ove sezone Maggie Sottero iz svojih kreativnih radionica će nas obradovati sa još 20 novih i izuzetnih modela. Duge venčanice ukrašene bogatom čipkom od najkvalitetnijeg šifona, satena i tila su deo nove kolekcije venčanica.
Posebno će vam privući pažnju fenomenalni tonovi boje koje su izabrane za venčanice, neverovatno romantični tonovi zlatne boje.

Brojni elegantni i moderni modeli, najviši nivo kvaliteta izrade, pregršt nagrada su dovoljan razlog da Vaš izbor budu Maggie Sottero venčanice.

Pogledajte kolekciju venčanica: