Vencanice Mori Lee

vencanice-carolija-Galerija divnih venčanica američkog brenda Mori Lee. Venčanice Mori Lee – divne venčanice za punije osobe u kojima ćete se osećati lepo. Mori Lee venčanice i elegantne haljine, s pravom, predstavljaju pravi hit u modnoj industriji. Više od 50 godina Mori Lee stvara fenomenalne kolekcije venčanica, izuzetnog kvaliteta i modernog dizajna. Duga tradicija u svetu svadbene industrije potvrđuje kvalitet ovih venčanica.

Pored venčanica koje oduzimaju dah, Mori Lee vam nudi i izuzetne večernje haljine. Duge haljine od najkvalitetnijih materijala mogu biti savršeni izbor za Vašu maturu ili neku drugu svečanost. Ali ono što njihove haljine čini originalnim jeste to da su dizajnirali i liniju kratkih večernjih haljina jednako glamuroznih i elegantnih, idealnih za svaku mladu ženu. Na raspolaganju su vam jedinstveni stilovi haljina jarkih i trendi boja.

Veni Infantino i Madeline Gardner su za Mori Lee dizajnirali i kreirali novu VM liniju haljina koje su pravi izbor za zrelu ženu koja će su u njoj osećati kao na crvenom tepihu. Savršene haljine za žene različitog doba.

Mori Lee i pored divnih haljina je ipak sinonim za fenomenalne venčanice koje su oličenje elegancije i prefinjenosti. Najkvalitetniji materijali, ručno ušiveni Svarovski kristali, besprekoran dizajn čini da za svoj najvažniji dan u životu , zablistate u punom sjaju. U ponudi su duge ravne haljine,  A-linija , balske venčanice, kao i one sa raskošnim karnerima u kojima se možete osetiti kao da ste izašle iz bajke.

Da li ćete sudbonosno da reći u ovim američkim venčanicama ili ne,  vaša je odluka. Ali jedno je sigurno, nećete pogrešiti ako izaberete bilo koji model koji vam nudi venčanice Mori Lee.

Pogledajte kolekciju venčanica: