Vencanice San Patrick

vencanice-carolija-

Španske venčanice San Patrick predstavljaju veliki svetski brend venčanica koji ima milione klijenata širom sveta, među kojima su i brojne poznate ličnosti. San Patrick je jedan od najtraženijih brendova u sklopu modne kuće Pronovias. Ove su venčanice u Srbiji podjednako popularne, kao i širom sveta.

Istorija ovog najtraženijeg brenda potiče još iz 1922 godine kada je ova porodična firma otvorila specijalizovanu prodavnicu ,,El Suizo,, u Barseloni. El Suizo je nudio najkvalitetnije svile, šifon, vez i ostale materijale za svadbene haljine.
Nadalje od 1964 godine sa Pronovias linijama venčanica, nastavlja svoj razvitak, da bi danas postali internacionalni lider u industriji venčanih haljina.

San Patrick okuplja najpoznatije i najkvalitetnije modne kreatore. Iza ove kolekcije stoje dizajneri i kreatori među kojima prednjače: Manuel Mota, Elie Saab i Valentino. Svoje izuzetne i jedinstvene kreacije nude ne samo mladim ženama u Španiji, već u još 75 zemalja sveta. Od nedavno i neveste u Letoniji mogu da zablistaju u venčanicama San Patrick kolekcije.

Ono što karakteriše San Patrick venčanice jesu: visoki kvalitet, besprekorni dizajn i raznovrsnost modela venčanica. Možete izabrati venčanice od onih jednostavnih, smernih svadbenih haljina, do luksuznih venčanica sa raskošnim ukrasima i efektnim detaljima.

Bilo da su venčanice od svile, satena, šifona ili organdina sve su ukrašene i ulepšane idealno uklopljenim vezom, kristalima ili čipkom koji ih čine još elegantnijim i još više neodoljivijim haljinama.

Pogledajte kolekciju venčanica: