O nama

Salon venčanica Čarolija, Novi Sad i Beograd, SrbijaSalon venčanica Čarolija je osnovana 1995. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja. Deset godina izrađivala je samo unikatne venčanice i svečane haljine. Više stotina cenjenih mušterija, govori o kvalitetu naših usluga i ljubaznosti našeg osoblja. 

Najbolja reklama o našem radu je preporuka brojnih mušterija. Zbog velikog interesovanja mušterija u zemlji i inostranstvu, kao i zbog velikog obima posla, inspirisani venčanjima u Las Vegasu, odlučili smo da deo te čarolije prenesemo i u naš grad.

U saradnji sa največim američkim modnim kućama za venčanice,klijenti će imati prilike da vide, iznajme i kupe najunikatnije i najmodernije svetske modele venčanica Enzoani, Sottero Midgley, Maggie Sottero,Sherri Hill. A, od sada iz egzotične Barselone, Vam stižu ekskluzivne španske venčanice San Patrick i Pronovias,takodje smo obogatili našu ponudu venčanicama Rosa Clara Diamonds i Nicole Exclusive.

Devojke ce imati priliku da vide,iznajme i kupe,najmodernije i unikatne modele za svoje nezaboravne trenutke.Pazljivo odabran tim ce uciniti sve da zablistate u punoj,svojoj lepoti. Carolija je prosirila svoju bogatu i kvalitetnu ponudu tako da pored vencanica,mozete naci i excluzivne haljine poznatih svetskih brendova Sherri Hill ,Pronovias,Rosa Clara i Sonia Pena. Za Vasu jacu polovinu imamo i odela Carlo Pignatelli...kosulje,cipele...

Kvalitetom iznad, cenama ispod, za venčanicu ispred svih, salon venčanica Čarolija – najpoznatije venčanice u Beogradu i Novom Sadu.

POSTANITE I VI DEO ČAROLIJE!

Salon venčanica Novi Sad
Adresa: Zmaj Jovina br. 10
Telefon: 021 520 213

Saloni venčanica Beograd
Čarolija Exclusive
Adresa: Brace Jugovica 2A
Telefon: 011 2629 022