VENČANICE MODELI - VENČANICE ČAROLIJA

Dan Vašeg venčanja treba da bude savršen. Mi to znamo i zato učinićemo sve da zablistate u punoj svojoj lepoti uz venčanice Čarolija. Salon venčanica Čarolija vodi Vas kroz čarobni svet najlepših venčanica američke dizajnerske scene sa Enzoani, Madeline Gardner, Maggie Sottero i Mori Lee.

Ceremonija venčanja je puna raznovrsnih priprema, a jedna od najuzbudljivijih je svakako odabir vencanice. Složićemo se sa Vama da je najvažnije da se lepo osećate u onome što nosite, ali i Vi ćete se složiti sa nama da je često od presudne važnosti magija kojom blistate na dan svog venčanja.

Kombinacijom prefinjenog ukusa, američke modne kreativnosti, njujorškog Menhetna, svežeg Beverli Hilsa i blistavog Las Vegasa, stvorene su venčanice koje nenametljivo otkrivaju sve Vaše atribute. Materijali koji sa lakoćom nose, ističu prirodnost i gracioznost Vašeg tela, pažljivo su birani da biste se u vencanici osećali kao u svojoj koži.

Nama je potrebno da znamo šta je ono što ne želite. Eliminacijom doći ćemo do savršenog modela za Vas. A sigurno postoji. Potrebno je malo znanja, mi to imamo, malo strpljenja, koje morate da imate za sebe. Ako dođete umorne i opterećene, rasteretićemo Vas. U Čaroliji Vas čeka predivan svet oblika, boja, svarovski kristali, celokupne opreme za venčanje, nesebični i iskreni saveti onih koji znaju koliko Vama znače ovi specijalni trenuci u životu.

Princeze postoje ne samo u bajkama. Kroz Čaroliju će svaka od Vas imati priliku da bude ono o čemu sanja. Ništa ne prepuštamo slučaju – iznenađenja mogu biti dobra, ali ne kada je u pitanju svečani dan.
Top