VENCANICA MODELI - VENČANICE ČAROLIJA

 
Dan vašeg venčanja treba da bude savršen. Mi to znamo i zato ćemo učiniti sve da zablistate u svoj svojoj lepoti uz venčanice Čarolija. Salon venčanica Čarolija vodi vas kroz čarobni svet najlepših venčanica američke dizajnerske scene sa Enzoani, Madeline Gardner, Maggie Sottero i Mori Lee.

Ceremonija venčanja je puna različitih priprema, a jedna od najuzbudljivijih je svakako odabir venčanice. Složićemo se sa vama da je najvažnije da se lepo osećate u onome što nosite, ali i Vi ćete se složiti sa nama da je često od presudne važnosti magija kojom blistate na dan svog venčanja.

Kombinacijom prefinjenog ukusa, američke modne kreativnosti, njujorškog Menhetna, svežeg Beverli Hilsa i blistavog Las Vegasa, stvorene su venčanice koje nenametljivo otkrivaju sve vaše atribute. Materijali koji sa lakoćom nose  ističu prirodnost i gracioznost Vašeg tela, pažljivo su birani da biste se u venčanici osećali komotno i udobno.

Nama je potrebno da znamo šta je ono što ne želite. Sistemom eliminacije doći ćemo do savršenog modela za Vas. A sigurni smo da takav model postoji. Potrebno je malo znanja - a mi to imamo, i malo strpljenja koje Vi treba da imate. Ako dođete umorne i opterećene, tu smo da vas rasteretimo. U Čaroliji vas čeka predivan svet oblika i boja, svarovski kristali, celokupna oprema za venčanje, kao i nesebični i iskreni saveti onih koji znaju koliko vama znače ovi specijalni trenuci u životu.

Princeze ne postoje samo u bajkama. Kroz Čaroliju će svaka od vas imati priliku da bude ono o čemu sanja. Ništa ne prepuštamo slučaju – iznenađenja mogu biti dobra, ali ne kada je u pitanju svečani dan.
Top